Betalning

Hej, jag tänkte köpa växtnäring och betala köpet direkt med Swish. Tyvärr kommer jag inte vidare om jag inte fyller in mitt personnummer. Varför måste ni ha pers.nr? Kan jag köpa produkten hos er eller behöver jag ta det någon annanstans?
Med vänliga hälsningar, Eric

Kommentarer

• Hej,
    Tyvärr tillåter inte Klarna, som är vår betalningslösning för närvarande, att beställningar görs utan svenskt personnummer.
    Vi hoppas på att vi kommer ha fler lösningar i framtiden.
    Tack för din synpunkt!
    Våra produkter finns även att köpa hos våra återförsäljare, både i butiker och på nätet.
    Anna
  • Jag försöker beställa ett plantbord men kan inte betala.
    Varför finns inte betaln funktion?
  • Hej,
    Det går alldeles utmärkt att köpa och betala det.
    Lägg produkten i kundkorg, välj fraktsätt och sedan betalningsalternativ.
    Maria

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.