Zinniafrö Salmon rose

Jag köpte frö till denna Zinnia som jag tyckte hade så vacker färg. Fröet var dyrt. Till min besvikelse blev blommorna orangeröda. Hur kan det bli så?
Inger Johansson Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

• Hej!
    Jag ska höra med vår produktchef och återkommer.
    Anna
  • Hej,
    Vår produktchef tackar för din uppmärksamhet, vi har haft en bild på fröpåsen som inte speglar blommans färg optimalt. Blomman går mer åt det laxrosa hållet. Vid nästa tryckning kommer en annan bild att väljas.

Vi önskar kompensera dig, finns det några andra fröer ut vårt sortiment du önskar prova, du hittar våra fröer ​här.​​​

Anna

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.