Till senaste kommentaren

Varför har fröerna inte grott?

Jag har köpt och sått en av Weibulls portionsfröer men de har inte grott?

Kommentarer

  • Alla våra fröer som vi säljer är sorttestade och grobarhetstestade. Det är viktigt både för oss och för dig som konsument. Men naturen kan vara nyckfull i både färg och form! Ibland händer det att resultatet inte blivit som på påsen eller till och med uteblivit helt. Jag kan tyvärr inte säga varför fröerna inte grott men att det är väldigt viktigt för oss att vi får återkoppling när det händer. Vi skulle gärna vilja ha in datummärkningen på påsen samt koden efter så vi kan undersöka detta vidare.

  • Jag har köpt alfalfa frön (30 gr) i år. Det har artikelnr 7627 och bäst före datum är 30-09-2021. Jag har provat 3 gånger via beskrivning som står på baksidan men ungefär 10% blir groddarna. Vad går fel?
    Jag hör gärna av er.

  • Alla våra fröer som vi säljer är sorttestade och grobarhetstestade. Det är viktigt både för oss och för dig som konsument. Jag kan tyvärr inte säga varför fröerna inte grott men att det är väldigt viktigt för oss att vi får återkoppling när det händer. Förutom datumet skulle vi behöva ha in datummärkningen på påsen samt koden efter så vi kan undersöka detta vidare.
    Carina
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.